Se aito ja maanläheinen. Hurry

Hurryn blogi käsittelee markkinoinnin ajankohtaisia asioita sekä kurkistaa verhon taakse miten luovat lopputuotokset syntyvät. Kirjoittajina toimivat Hurryn henkilöstö ja blogissa puhutaan laajasti markkinoinnin teemoista, kuten mainonnasta, luovuudesta, palvelumuotoilusta sekä ihan vaan mainostoimiston arjesta.

Uusin blogi

Kampanja, jonka olisin halunnut suunnitella

Joskus ammattilainen törmää arjessaan kilpailijoidensa töihin, jotka aiheuttavat vahvan tunnereaktion: ”tuon minä olisin halunnut tehdä”. Arkkitehdille se voi olla joku upea rakennus ja muusikolle hieno sävellys. No, mainosmiehelle se on tietenkin mainos. Ja minulle kolahti kesällä Markku-liiton Luovutusvoittajat-niminen verenluovutuskampanja niin lujaa, että haluan esitellä sen sinullekin.

Lue koko artikkeli
Aikaisemmat artikkelit

Brändääjän 5 tärkeintä ominaisuutta

Oletpa sitten yksinyrittäjä, pörssiyrityksen brändinvartija, oman henkilöbrändisi kehittäjä tai teet työtä brändin edistämiseksi jossain muussa roolissa, tämä artikkeli on sinulle. Testaa, tunnistatko itsesi näistä ominaisuuksista, vai löytyykö jollain osa-alueella kehitettävää.

Tarinallistaminen

Tarinallistaminen on tehokas markkinointiviestinnän menetelmä, jolla taitava markkinoija luo yhteyden kohderyhmiinsä tunteiden kautta. Tarinallistamisen keinoin erotut kilpailijoistasi ja herätät mielenkiintoa tuotteisiisi tai palveluihisi.

Haastattelussa tekoäly, osa 1

Aika Inhottava vai Aika Ihmeellinen? Tekoäly eli AI mullistaa työelämää ja elämää ylipäätään. Jo nyt tekoäly nähdään niin kutsuttuna neljäntenä teollisena vallankumouksena. Tekoälyä hypetetään ja kauhistellaan joka puolella, joten mitä siitä vielä sanoisi? Mörkö vai mahdollisuus – siitä sain idean. Kysytään tekoälyltä itseltään!

Behind the scenes