Se aito ja maanläheinen. Hurry
Mikä on Hurry?

Suomen kovin maalaistoimisto.

Sille on syynsä, että Hurry syntyi juuri Joensuuhun, eikä New Yorkiin, Tokioon tai edes Helsinkiin, koska Pohjois-Karjalaan mennessä vaihdetaan farkut verkkarihousuun. Kaikkihan tämän tietävät.

Meillä ei farkut, kraka, pipo tai muukaan vaatekappale kiristä. Tiukat vaatteet ovat vain tiellä, kun luova hulluus pääsee valloilleen tai töitä painetaan hihat käärittynä.

Olemme ylpeästi maalta, ei landelta. Meillä tehdään asioita, eikä niistä vain puhuta huoneenlämpöisten jaffojen äärellä. Hurryn toimipisteet löytyvät kahdelta paikkakunnalta Savo-Karjalan alueelta, mutta töihimme törmää valtakunnan jokaisessa nurkassa.

Hurryn ammattilaiset ovat myös Hurryn etu. Eri osa-alueiden ammattiosaajista koostuva monenkirjava joukko mahdollistaa kokonaisvaltaisia poikkialaisia toteutuksia, jossa pystymme yhdistämään markkinointia ja tapahtumatuotantoja. Kun kaikki tämä taito löytyy saman katon alta, niin väistämättä myös ideoimme lopputuloksia monesta eri näkökulmasta.

Kiire?

Meillä asiat tehdään ripeästi ja nopeasti, ja siitä meidät tunnetaan. Kun jollain on kiire, niin me tarjoamme aina apua.

Vaikka olemme toiminnassamme nopeita, onnistumme välttelemään yhtälöä, jonka mukaan nopea työskentely johtaa hätiköityihin lopputuloksiin. Tämän selittää valituista ammattilaisista koostuva hurrylaisten joukko, joka janoaa uusia haasteita ja tekee joka ikinen päivä parhaansa.

Meidän paras mainoslause onkin piilotettu omaan nimeemme, joka saadaan esille yhden merkin lisäämällä: Hurry?

Hurrylaisuus

Yritykset tarvitsevat toiminnalleen arvopohjan, joka ohjaa yrityksen toimintatapoja suurista linjauksista aina työntekijöiden päivittäiseen toimintaan asti. Meillä tämä yhteinen arvomaailma on tiivistettynä yhteen sanaan: hurrylaisuus.

Meillä arvoja ei huudeta, niitä eletään.

Meillä ollaan 100% läsnä, eli toisin sanoen keskitymme aina täysillä siihen, mitä olemme tekemässä. Läsnäololla osoitamme, että suhtaudumme työhön vakavissaan ja ammattimaisesti, vaikka emme muutoin ole niin totisia.

Meillä jokainen haluaa kantaa vastuun. Kaikki tietävät, että onnistumiseen tarvitaan meistä jokaista. Tämän vuoksi on tärkeää, että tiedämme kunkin hoitavan oman työnsä, johon myös kuuluu vastuun kantaminen omasta tekemisestään.

Vaikka maalaistoimisto olemme, niin emme tee p*skaa. Emme muille, eikä varsinkaan itselle. Me olemme ammattilaisia ja ylpeitä siitä. Jos asiakas tilaa ratkaisun, joka ei mielestämme toimi, me ehdotamme rohkeasti tilalle sellaista, joka toimii.

Tiedämme, että teemme priimaa, mutta tiedostamme myös, että niin tekee toisetkin. Meillä saa olla ylpeä, mutta ei ylimielinen. Arvostus ja kunnioitus annetaan aina heille, jotka sen ovat ansainneet.

Täytä avoin hakemus
Yhteistyökumppanit
Hillitön Hurry somessa