Events = tapahtumapalvelut
Virtuaalitapahtumat

Etänä, mutta lähellä.

Virtuaalitapahtuma on vaihtoehto, kun tapaaminen kasvotusten ei ole mahdollista tai toivottua.

Toteutamme virtuaalisella alustallamme etä-, hybridi-, yhteisö-, B2B-tapahtumia, valmennuksia, webinaareja, konferensseja ja striimauksia Suomen johtavalla Liveto alustalla.

Meidän kauttamme tapahtumille hoituvat myös tilojen varaukset. Tapahtumia varten voidaan tehdä lisäksi videoita, grafiikoita ja muuta oheismateriaalia. 

Pyydä
tarjous

Seminaarit

Järjestämme virtuaalisia seminaareja muutaman hengen tapahtumista yli tuhannen hengen tapahtumiin asti. Seminaareja varten voidaan rakentaa rajattomasti erilaisia huoneita ja niissä voidaan esittää live- kuin valmiiksi tuotettua materiaalia. Seminaareissa on myös mahdollisuus vuorovaikutukseen äänestyksillä, kommunikointi-välineillä ja erillisillä tauko-ohjelmilla.

Virtuaaliset yritystapahtumat

Yritystapahtumissa voidaan rakentaa melkein rajattomasti erilaisia huoneita, joita voidaan käyttää esimerkiksi messuosastoina. Voit sopia kahdenkeskisiä palaverejä ja tutustua tapahtuman tausta-aineistoihin.

Hybriditapahtumat

Hybriditapahtumissa yhdistämme live- ja etätapahtuman yhtenäiseksi kokonaisuudeksi. Saman tapahtuman voi kokea niin livenä kuin virtuaalisesti. Näin voit valita itsellesi sopivimman tavan osallistua tapahtumaan.