Creative = mainostoimisto
Koulutukset

Opi uutta ja innostu.

Kun tavoitteenasi ei ole ainoastaan ulkoistaa kaikkea markkinointiin liittyvää vaan myös toteuttaa sitä itse, koulutuksemme tukevat ja antavat uusia ideoita. Räätälöimme sopivan kokonaisuuden tarpeeseesi, halusitpa sitten oppia itse tai kouluttaa henkilöstöäsi.

Koulutuksemme rakentuvat aina käytännön kokemuksen ja esimerkkien ympärille. Ne antavat työkaluja ja uusia ideoita. Kouluttajina olemme asiantuntevia, mutta samalla sitä sitä, mitä savokarjalaisilta nyt voi vaan odottaa – lupsakoita, sanavalmiita ja itse omista aiheistamme innostuvia. 

Pystymme kouluttamaan oikeastaan kaikkea, mitä itse osaamme: markkinointia, palvelumuotoilua, käytännön esimerkkejä, työkalujen ja palveluiden käyttöä – siis ihan kaikkea. 

Oli yleisö sitten pieni tai suuri, saamme varmasti joukkoon eloa.

Pyydä
tarjous

Hurry - Koulutukset

Markkinointisparraus

Haluamme auttaa sinua kehittymään markkinoinnin tekijänä niissä asioissa, joissa kaipaat tukea. Yrityskohtainen markkinointivalmennus suunnitellaan juuri sinulle sopivaksi ja se yhdistää samaan pakettiin tuoreen tiedon, käytännön tekemisen ja henkilökohtaisen ohjauksen.

Koulutukset

Jos haluat oppia uutta vaikkapa tuotteistuksesta, brändäyksestä, digimarkkinoinnista tai ihan oikeasti puhuttelevan sisällön suunnittelusta, olemme sinua varten. Luentomme sisältävät aina runsaasti oikean maailman esimerkkejä ja käytännön harjoituksia. Koulutuksemme sopivat esimerkiksi yritysryhmille tai henkilöstölle.

Työpajat

Syvennymme markkinointisi ydinasioihin yhden työpajan taktiikalla. Työpajatyöskentely on erinomainen aloitus esimerkiksi markkinoinnin suunnitteluun tai palveluiden tuotteistamiseen. Koostamme työpajan tulokset helposti luettavaan & arjessa apuna toimivaan työkaluun, joka ei hautaannu pöytälaatikon pohjalle.