Events = tapahtumapalvelut
Tapahtumien suunnittelu ja toteutus

Kaikki hoituu kerralla.

Toteutamme tapahtumia useille eri kohderyhmille esimerkiksi perhejuhlia ystäville ja tuttaville, asiakastapahtumia asiakkaille ja kumppaniverkostolle tai tilaisuuksia henkilöstölle. Voimme vastata kaikista tapahtumaan liittyvistä seikoista, saada aikaan kustannussäästöjä ja varmistaa tapahtuman viestinnän ja sanoman perille menemisen.

Pyydä
tarjous

Tapahtumasuunnittelu ja tuotanto

Kokemuksemme ja suhdeverkkomme auttavat rakentamaan oikeanlaisen tapahtuman. Uudet ideat, luotettavuus, tuotannon helppous ja kustannushyöty ovat usein tärkeimpiä valintakriteereitä asiakkaillemme. Palveluumme kuuluvat ideointi, käsikirjoitus, projektinhallinta, tapahtumajohto, tapahtumamyynti, ohjelmat, varaukset, somistus, ravintolapalvelut.

Hurryn erikoisohjelmat ja tapahtumat

Omassa tuotannossamme on vuosittain useita eri tapahtumia, joita myös asiakkaamme voivat hyödyntää suoraan omassa toiminnassaan kuten Dinner In The Sky Kuopio, Salakapakka -ohjelmapaketti tai Street-katuruokatapahtumat. Tiedotamme uusista tapahtumistamme Hurry Eventsin facebook-sivuilla.

Tapahtumamateriaalit

Kaikki mahdollinen tapahtumamateriaali on saatavilla meiltä. Mainos- ja painopuolemme ansiosta materiaalit tuotetaan varmalla ja laadukkaalla otteella.

Tapahtumamarkkinointi

Tapahtuma on merkittävä markkinointiviestinnän kanava. Olemme mukana kanssanne luomassa tarinaa ja elämystä, joilla saadaan herätettyä tunnetila ja parempi suhde asiakkaisiin. Olemme lisäksi mukana luomassa tavoitteet markkinointitoimenpiteellenne sekä valmiita katsomaan saatuja tuloksia, jotka ohjaavat markkinoinnin ja myynnin seuraavia toimenpiteitä.

Tapahtumapalvelut

Meillä tapahtumien valttikorttina toimii moni-puolisuus. Pitkällisen kokemuksemme ja verkostamme ansiosta järjestämme esimerkiksi asiakas-, hr-, harraste-, virtuaali- ja hybridi-tapahtumia, juhlia, kokouksia, messuja, road show:ita, festareita sekä elämys- ja matkapaketteja.