Creative = mainostoimisto
Brändi

Ole se, joka aidosti olet.

Brändi on yrityksen inhimillinen puoli, johon asiakkaat rakastuvat. Se on elintärkeä erottautumiskeino sinun ja kilpailijoidesi välillä. Voisi sanoa, että brändi on alusta, minkä pohjalle markkinointi kylvetään. Yhtä lailla, kuin vilja tarvitsee hedelmällisen alustan kasvaakseen, tarvitsee yrityksesi kirkkaan brändin. Muuten heitellään vain jyviä ympäriinsä ja pohditaan, miten päädyttiin lintujen syömäksi.

Pyydä
tarjous

Hurry visuaalinen suunnittelu ja markkinointi

Brändityö

Brändityö takaa kattavaan taustaselvitykseen ja työpajatyöskentelyyn pohjautuvan strategian, joka johdattaa kaikkea tulevaa markkinointia, materiaalia ja muuta firmaa edustavaa ainesta kohti kasvua ja tunnettuutta. Lopputuloksena saat brändin ytimen, identiteetin, ydinarvot ja kulttuurin kiteytettynä brändikirjan kansien väliin.

Visuaalinen ilme & äänensävy

Brändityön jälkeen hyvin olennainen asia on saada brändisi näkymään ja kuulumaan persoonaan passaavalla tavalla. Visuaalinen ilme oheistuotteineen herättää brändin henkiin logon, värien, fonttien, kuvamaailman, graafisten elementtien sekä äänensävyn muodossa.

Tilasuunnittelu

Koti on yleensä asujansa näköinen. Toimiston tulisi olla tekijöidensä näköinen. Tilasuunnitelman avulla parannamme paitsi viihtyvyyttä työpaikalla, annamme brändisi konkreettisesti vallata tilan ja viestiä persoonaasi myös ulospäin. Et varmasti jää keltään huomaamatta.

Brändivideot

Video on yhä enemmän kulutettu median muoto. Yrityksesi videoiden potentiaaliset kohderyhmät voivat olla esimerkiksi sijoittajat, potentiaaliset työntekijät sekä asiakkaat. Me tarjoamme tarpeeseen suunnittelun käsikirjoituksineen, mietimme sopivat pituudet ja kanavakohtaiset tarpeet sekä paketoimme kaiken kätevästi valmiiksi.

Brändimateriaalit

Brändin vahvana elementtinä toimivat myös erilaiset brändimateriaaliratkaisut. Visuaalisen ilmeen pohjalta pystymme vaivatta valmistamaan yksilöllisiä paino- ja digitaali tai teippaus- ja tarraratkaisuja tunnettuuden ja näkyvyyden lisäämiseksi.

Asiakas- ja henkilöstötapahtumat

Brändille näkyvyyttä ja sitä kautta tunnettuutta lisäävät myös erilaiset asiakas -ja henkilöstötapahtumat. Meiltä saat tapahtumallesi kaiken ideoinnista toteutukseen. Lisäksi erilaiset palvelut kuten ruoka, ohjelma tai brändimateriaalit hoituvat meiltä kätevästi.