Referenssitarinoita

Enerke

Kun sähkö- ja tietoliikenneverkkojen rakentaja Enerkelle tuli vastaan verkkosivujen uudistuksen tarve, niin ratkaisu löytyi helposti ja yhteistyö jatkui saumattomasti.

-Hurry oli meille tuttu yritys, sillä olimme tehneet jo ennestään yhteistyötä. Käytännössä Hurry suunnitteli uusien verkkosivujen rakenteen ja layoutin sekä toteutti sivut teknisesti. Samalla toteutettiin myös valokuvaus ja valokuvia hyödynnettiin myös uusilla verkkosivuilla. Koko projektin ajan yhteydenpito oli säännöllistä ja hyvää, Enerkeltä kerrotaan.

Eipä tämä ole sen vaikeampaa. Kun osaa kuunnella mitä asiakas toivoo, pidetään keskustelulinjat auki ja hoitaa homman toivotulla tavalla, niin toimivaa yhteistyötä on myös helppo jatkaa tulevaisuudessa.

Enerke Oy

Enerke on yksi laaja-alaisimpia sähkönjakelujärjestelmien palveluita tarjoavia yrityksiä Suomessa. Palveluvalikoimaan kuuluvat isot projektikokonaisuudet suunnittelusta dokumentointiin sekä pienemmät urakat ja yksikköhintaiset työt. Lisäksi Enerke tarjoaa kunnossapidon palvelusopimuksia verkkoyhtiöille ja teollisuuteen.

Minulle jotain samanlaista

Tutustu myös näihin