Hurry

SE mainostoimisto

Me emme välttämättä osaa pelastaa maailmaa. Liiketoiminnallesi voimme tehdä paljonkin.

HURRY LYHYESTI

Itäsuomalaista asennetta kaikkialle Suomeen

Hurryn juuret ovat Joensuussa, Pohjois-Karjalassa, josta kumpuaa kykymme nähdä maailma omalla hassulla tavallamme. Vuodesta 2015 olemme halunneet tuoda markkinoinnin ja mainonnan lähelle yritysten liiketoimintaa, auttaa myynnissä ja tuottaa tuloksia.

Hurry on tekijöidensä summa - joka päivä tismalleen omannäköinen. Olemme hauska yhdistelmä nuoruuden intoa ja kokemuksen tuomaa ymmärrystä. Meille on tärkeää, että tekeminen on hauskaa ja haluamme tartuttaa hauskan tavan tehdä tuloksia myös asiakkaisiimme.

Vuonna 2018 aloitimme maailmanvalloituksen - luonnollisesti Savosta. Sen tuloksena olimme ylpeästi maailman ainoa itäsuomalainen mainostoimisto auttaen asiakkaitamme Joensuun lisäksi myös Kuopiosta käsin.

Vuonna 2020 toimintamme laajentui Hurry Factor -painopalveluiden osalta. Nyt toimimme Joensuun ja Kuopion lisäksi myös Tampereella tarjoten asiakkaillemme markkinointi- ja mainospalveluita aina suunnittelusta lopputuotteisiin ja painopalveluihin asti.

1

Se mukavampi

Meillä on mukava olla töissä. Yhteistyö asiakkaiden kanssa saa hymyn huulille joka ikinen päivä.

2

Se mukautuvampi

Olemme yksilöitä ja jokainen projekti on erilainen. Löydämme kerta toisensa jälkeen sen sävelen, joka soi sekä meille että asiakkaillemme kaikista kauneimmin.

3

Se tehokkaampi

Tiedämme, milloin huolellinen suunnittelu tuottaa parhaita tuloksia. Ymmärrämme kuitenkin, että välillä työhön tulee tarttua ripeästi.

4

Se selkeämpi

Maailmassa on paljon hienoja sanoja, joiden takana on varsin yksinkertaisia asioita. Mielestämme asiat voi ilmaista myös niin, että kuka tahansa ymmärtää, mistä puhutaan.

Hurry

Hurry + kumppanit = se toimivampi yhteistyökuvio

Me tiedämme, missä olemme erinomaisia. Ja tiedämme myös sen, milloin joku muu osaa asian paremmin. Olemme ympäröineet itsemme lahjakkailla tekijöillä yli toimialarajojen ja osaamme ehdottaa kuhunkin projektiin parhaiten sopivaa tiimiä. Siten varmistamme, että jokainen lopputulos on juuri niin hyvä kuin se voi vaan olla.

Haluaisitko sinä olla osa meitä?

Etsimme jatkuvasti kasvavaan verkostoomme uusia tekijöitä. Näet itsesi sitten hurrylaisena tai osaamistamme täydentävänä kumppanina, otathan yhteyttä. Kuka tietää, millainen menestystarina meitä yhdessä odottaa.

Yhteys

Älä epäröi, ota rohkeasti yhteyttä

Yhteydenottaminen on helppoa ja nopeaa. Voit vaikka heti soittaa meille tai lähettää sähköpostia, kumpi vain sinulle parhaiten sopii.

Tarkistamme lomakelähetykset tietoturvasyistä.
Täytäthän myös lomakkeen lähettäjän varmistuskohdan ennenkuin painat lähetä-nappia.

Luotettava kumppani Suomen vahvimmat

Tiedätkö jo mitä haluat?

Jätä meille tarjouspyyntö. Vastaamme sinulle kahden päivän aikana. Voit lukea tietosuoja-käytänteistämme täältä.

Muista täyttää varmistus.