Ajan hermolla

Harjoittelu Hurrylla ei ole nakkikoneen hommaa

03.04.2019

Harjoittelu Hurrylla ei ole nakkikoneen hommaa

Esittelyssä Hurryn harjoittelija Tuomas

Moi! Olen Tuomas, 23-vuotias liiketalouden 3. vuoden opiskelija. Suuntaudun opinnoissani markkinointiin alan mielenkiintoisuuden ja laaja-alaisuuden vuoksi. Harjoittelupaikkaa etsiessäni minulle oli tärkeää päästä tekemään oikeita töitä markkinoinnin parissa ja nähdä, millaista työskentely mainostoimistossa oikeasti on. Pian 3 kuukautta kestänyt harjoittelujaksoni Hurrylla tulee päätökseensä ja voin sanoa saaneeni sen, mitä harjoittelulta tulinkin hakemaan.

Hurry harjoittelupaikkana

Ennen harjoittelua minua jännitti, millaisia tehtäviä tulen saamaan. Ovatko tehtävät liian haastavia, riittävätkö koulusta saadut taidot yhtään mihinkään? Ensimmäisten viikkojen jälkeen kuitenkin huomasin tehtävien olevan sopivan haastavia ja monipuolisia. Pelko pelkkänä kahvinkeittäjänä tai joka paikan nakkikoneena toimimisesta hävisivät. Harjoittelussa pääsin tekemään oikeita töitä.

Vaikka työpäivien rakenne vaihteli työtehtävien mukaan, aamut alkoivat yleensä aina kahvihetkellä, jossa juteltiin niitä näitä, ja joskus ihan asiaakin. Aamukahvien jälkeen katson työlistan ja päivä muotoutui sen mukaisesti. Jotkut päivistä sisälsivät enemmän palavereja, somepostausten kuvaamista ja ideointia, kun taas toiset enemmän selvitystyötä ja sisällönsyöttämistä www-sivuille. Joka tapauksessa tekeminen oli monipuolista, joten puutumista yhden asian tekemiseen ei tapahtunut.

Loppusanat

Naurua ei Kuopion ja Joensuun toimipisteistä puuttunut. Töiden ohessa sai nauraa hauskoille jutuille, pitää jumppataukoja ja nauttia myyntiskumppaa onnistuneiden myyntien johdosta (ja joskus myös vähän ennakkoon). En tuntenut oloani harjoittelijaksi, vaan enemmänkin osaksi tiimiä.

Voin rehellisesti sanoa, että harjoittelu on ollut silmiä avaava kokemus. Kolmen kuukauden harjoittelujakson jälkeen Hurrylla en voi oikeastaan muuta sanoa, kuin kiitos.

Tuomas

Harjoittelu Hurrylla ei ole nakkikoneen hommaa

Yhteys

Älä epäröi, ota rohkeasti yhteyttä

Yhteydenottaminen on helppoa ja nopeaa. Voit vaikka heti soittaa meille tai lähettää sähköpostia, kumpi vain sinulle parhaiten sopii.

Tarkistamme lomakelähetykset tietoturvasyistä.
Täytäthän myös lomakkeen lähettäjän varmistuskohdan ennenkuin painat lähetä-nappia.

Luotettava kumppani Suomen vahvimmat

Tiedätkö jo mitä haluat?

Jätä meille tarjouspyyntö. Vastaamme sinulle kahden päivän aikana. Voit lukea tietosuoja-käytänteistämme täältä.

Muista täyttää varmistus.