Smart Lucia

Näyttävän design lasi-iglun lanseeraus

Digimarkkinointi | Visuaalinen suunnittelu | Markkinoinnin suunnittelu
Asiakas

Smart Lucia

Smart Lucia on iisalmelaisen Savon Lasituote Oy:n uudenlainen matkailukonsepti. Se tarjoaa ainutlaatuisia elämyksiä, luontoa kunnioittaen ja ekologisuus etusijalla. Yritys on erikoistunut lasitustuotteisiin sekä uniikkeihin ympärivuotisella käyttöasteella tarkoitettuihin design elämystiloihin.

Mikä oli tavoitteemme?

Brändäys ja tuotteistus

Uudelle tuotteelle tarvittiin brändäyksen suunnittelua. Markkinoille tuotiin palkitun arkkitehti Teemu Pirisen suunnittelema taidonnäyte, jota haluttiin markkinoida näyttävästi verkkosivuilla, graafisilla materiaaleilla ja kokonaisvaltaisella visuaalisella ilmeellä.

Pääsimmekö maaliin?

Näyttävä kokonaisuus

Lopputuloksessa näkyy uuden sukupolven ilme jossa on mukana futuristinen design. Laatu ja kotimaisuus korostuu kokonaisilmeessä ja se on yhtenäinen tuotteen kanssa. Smart Lucian lanseeraukseen toteutettiin visuaalinen tuote-esittely ja uutuustuote sai hienon vastaanoton. Onnistunut yhteistyö on jatkunut myös Savon Lasituotteen markkinoinnin parissa.

Smart Lucia
Smart Lucia
Smart Lucia

Yhteys

Älä epäröi, ota rohkeasti yhteyttä

Yhteydenottaminen on helppoa ja nopeaa. Voit vaikka heti soittaa meille tai lähettää sähköpostia, kumpi vain sinulle parhaiten sopii.

Tarkistamme lomakelähetykset tietoturvasyistä.
Täytäthän myös lomakkeen lähettäjän varmistuskohdan ennenkuin painat lähetä-nappia.

Luotettava kumppani Suomen vahvimmat

Tiedätkö jo mitä haluat?

Jätä meille tarjouspyyntö. Vastaamme sinulle kahden päivän aikana. Voit lukea tietosuoja-käytänteistämme täältä.

Muista täyttää varmistus.