Kauppakeskus Iisa

Digimarkkinointia ja someviestintää

Digimarkkinointi | Markkinoinnin suunnittelu | Visuaalinen suunnittelu
Asiakas

Kauppakeskus Iisa

Iisa on trendikäs koko perheen kauppakeskus Iisalmessa. Kauppakeskuksen ilme ja näkyvyys elää ympäri vuoden sesonkien ja ajankohtaisten tapahtumien ympärillä.

Mikä oli tavoitteemme?

Sesonkien mukaista digimarkkinointia

Iisa tarvitsi yhteistyökumppanin joka vastaa koko kauppakeskuksen markkinoinnista ja viestinnästä. Markkinoinnissa ja suunnitelmallisuudessa korostamme visuaalista ilmettä sesonkien ja tapahtumien mukaan, sekä lisäämme kampanjanäkyvyyttä sosiaalisessa mediassa ja mainonnassa. Digimarkkinoinnin ja someviestinnän avulla tavoitamme tunnistetut kohderyhmät ja houkuttelemme heidät ostoksille.

Pääsimmekö maaliin?

Koordinointia ja tavoitettavuuslukujen kasvua

Jatkuva kehitys ja ympärivuotinen suunnitelmallisuus ovat keskiössä yhteistyössämme ja digitaalimarkkinoinnin merkitys on ollut huomattavaa. Kampanjat, kilpailut ja tapahtumat erilaisilla teemoilla ovat olleet suosittuja ja Googlesssa on saavutettu erinomaisia tavoitettavuuslukuja. Myös verkkosivujen sekä sosiaalisen median kävijämäärät ovat lähteneet nousuun.

Kauppakeskus Iisa

Yhteys

Älä epäröi, ota rohkeasti yhteyttä

Yhteydenottaminen on helppoa ja nopeaa. Voit vaikka heti soittaa meille tai lähettää sähköpostia, kumpi vain sinulle parhaiten sopii.

Tarkistamme lomakelähetykset tietoturvasyistä.
Täytäthän myös lomakkeen lähettäjän varmistuskohdan ennenkuin painat lähetä-nappia.

Luotettava kumppani Suomen vahvimmat

Tiedätkö jo mitä haluat?

Jätä meille tarjouspyyntö. Vastaamme sinulle kahden päivän aikana. Voit lukea tietosuoja-käytänteistämme täältä.

Muista täyttää varmistus.