HY-Tech Comp

Katse tulevaisuuteen

Digimarkkinointi | Visuaalinen suunnittelu | Markkinoinnin suunnittelu
Asiakas

HY-Tech Comp

HY-Tech Comp (ent. Hyrles) on mekaniikan, elektroniikan ja sähkömekaniikan sopimusvalmistaja. Yrityksen asiakkaita ovat korkeaan teknologiaan keskittyneet organisaatiot ja kansainväliseen kauppaan suuntautuneet, vaativia ratkaisuja edellyttävät kone- ja laiterakennuksen yritykset ympäri maailman.

Mikä oli tavoitteemme?

Brändiuudistus nimeä myöten

Vuonna 1989 perustettu Hyrles on täynnä kansainvälisesti tunnustettua teknologista osaamista. Suunnittelimme yhdessä brändiuudistuksen, joka viestii korkeasta osaamisesta ja tekee yrityksestä kansainvälisesti helpommin lähestyttävän. Uudistuksen aikana muuttuneet nimi, brändi ja ilme henkivät sekä tulevaisuuteen katsomista että asiakaslähtöistä, joustavaa palvelua.

Pääsimmekö maaliin?

Kansainvälisyys ja korkealaatuisuus korostuu

Alihankinta 2019 -messuilla esitelty uudistus on kerännyt runsaasti positiivista palautetta yritykseltä itseltään, sidosryhmiltä ja asiakkailta. Ehdottomasti paras palaute on projektin aikana rakentamamme luottamus - yhteistyömme jatkuu edelleen kuukausittain myynnin tukemisen, uusasiakashankinnan ja markkinoinnin parissa.

Future is totally HY-Tech.

HY-Tech Comp
HY-Tech Comp

Yhteys

Älä epäröi, ota rohkeasti yhteyttä

Yhteydenottaminen on helppoa ja nopeaa. Voit vaikka heti soittaa meille tai lähettää sähköpostia, kumpi vain sinulle parhaiten sopii.

Tarkistamme lomakelähetykset tietoturvasyistä.
Täytäthän myös lomakkeen lähettäjän varmistuskohdan ennenkuin painat lähetä-nappia.

Luotettava kumppani Suomen vahvimmat

Tiedätkö jo mitä haluat?

Jätä meille tarjouspyyntö. Vastaamme sinulle kahden päivän aikana. Voit lukea tietosuoja-käytänteistämme täältä.

Muista täyttää varmistus.