Area-koti

Uudelleenbrändäyksellä merkittävää lisäarvoa

Markkinoinnin suunnittelu | Digimarkkinointi | Visuaalinen suunnittelu
Asiakas

Area-koti Oy

Area-koti Oy on kotimainen talonrakentaja, jonka toiminnan keskiönä on tarjota asiakkailleen omien toiveiden mukaan rakennettuja viihtyisiä koteja. Area tarjoaa perustajaurakointia ja talopaketteja erilaisilla kokonaisuuksilla, jotta kodin rakentaminen olisi joustavampaa, asiakaslähtöisempää ja helpompaa kuin koskaan aikaisemmin.

Mikä oli tavoitteemme?

Täysin uusi brändi

Yhteistyömme alussa Primus-talot nimellä toiminut yritys oli tuotteistamassa talopakettinsa ja tunnistimme tarpeen uudelleenbrändäykselle, koska samalla oli vaihtumassa koko toimintamalli. Uuden brändin myötä, yritykselle päätettiin vaihtaa nimi sekä päivittää yrityksen ilme, että kokonaisuus olisi enemmän asiakaslähtöinen ja helposti lähestyttävämpi.

Pääsimmekö maaliin?

Markkinoiden laajentuminen

Uusi brändi on tuonut yritykselle merkittävää lisäarvoa. Uuden nimen, logon ja visuaalisen ilmeen myötä yritys on kasvattanut toimintaansa uskottavaksi talonrakentajaksi niin Pohjois-Karjalassa kuin Etelä-Suomessa. Lopputulos on nykyaikainen, asiakaslähtöinen sekä helposti lähestyttävä. Yhteistyömme markkinoinnin parissa jatkuu edelleen.

Area-koti
Area-koti
Area-koti

Yhteys

Älä epäröi, ota rohkeasti yhteyttä

Yhteydenottaminen on helppoa ja nopeaa. Voit vaikka heti soittaa meille tai lähettää sähköpostia, kumpi vain sinulle parhaiten sopii.

Tarkistamme lomakelähetykset tietoturvasyistä.
Täytäthän myös lomakkeen lähettäjän varmistuskohdan ennenkuin painat lähetä-nappia.

Luotettava kumppani Suomen vahvimmat

Tiedätkö jo mitä haluat?

Jätä meille tarjouspyyntö. Vastaamme sinulle kahden päivän aikana. Voit lukea tietosuoja-käytänteistämme täältä.

Muista täyttää varmistus.