Referenssitarinoita

Konepalvelu Kuivalainen / East MX

Konepalvelu Kuivalainen on todellinen monialatoimija, jonka asiantuntemus jalkautuu aina maansiirto ja kuljetustoiminnasta motocrossiin ja teollisuuden trukkipalveluihin. 

East MX:n nimeä kantava motocrosstiimi otti ison harppauksen eteenpäin, kun toimintaa laajennettiin myös pyörien maahantuontiin ja myyntiin. Tätä varten rakennettiin myös uudet myymälätilat Kuivalaisen toimitilojen kupeeseen. 

Täydellinen ajankohta avajaistapahtumalle

Lähes samaan aikaan uuden myymälätilan valmistumisen kanssa, Kiteellä järjestetty SM Cross-Country keräsi motocrosspuolen kohderyhmän lähialueelle. Myös kokoontumisrajotukset poistuivat sopivasti koronatilanteen parannuttua. 

Toisin sanottuna avajaistapahtuman järjestämiselle löytyi täydellinen ajankohta, jota ei haluttu jättää käyttämättä. 

Ideasta Joensuun hienoimmaksi pop up yökerhoksi

Asiakkaalla oli erinomainen ajatus avajaistapahtuman ohjelmasta ja luoteesta. Meidän vastuullemme jäikin varmistaa ajatuksen vieminen käytäntöön aina lupaprosessista purkamiseen.

Rakensimme tiloihin puitteet esiintymislavasta kalusteisiin ja baaritiskeihin, varmistimme esimerkiksi sähköjen riittävyyden ja huolehdimme valaistuksesta. Myös sekä tarjoilut että anniskelu hoituivat kauttamme.

Yhteistyön tuloksena Kuivalaisen tiloihin nousi liioittelematta Joensuun hienoin pop up yökerho. DJ ja illan esiintyjänä toiminut Petri Nygård viimeistelivät loistavat juhlat, joissa väki viihtyi pitkästi pikkutunneille. 

Näistä avajaisista puhutaan vielä pitkään.

Minulle jotain samanlaista

Hurry Events Kuivalainen Avajaistapahtuma
Tutustu myös näihin