Referenssitarinoita

Siun Soten rekryilme

Siun Sotella oli toiveena saada erottuva rekryilme, jossa tulisi esille pohjoiskarjalaisuus sekä karjalalaisille ominainen iloisuus. Hurryssa tuo karjalaisuus tulee esille aivan päivittäin, joten ymmärrettiin heti kättelyssä mitä haluttiin viestiä. Lisäksi kun viestin sanoma on todella tärkeä, niin tästähän muodostui sydämen asia.

Tuloksena saatiin ilme, jonka pääviesti on: ”Miun työ – Siun Sote”.
Viestissä kuvastuu siunsotelaisten ammattiylpeys ja arvostus omaan työhön, koska Siun sotella jokainen tekee työnsä niin, että voi aina olla ylpeä omasta työstään. Lisäksi viestissä tuodaan myös esille se fakta, että jokainen pohjoiskarjalainen on Siun soten palvelujen käyttäjä. Pohjoiskarjalaisuus paistaa viestissä esille kauniin karjalan murteen avulla.

Yhdistettynä kuvat ja pääviesti luovat positiivisen fiiliksen joka saa katsojan hymyilemään mukana. Kuvat kertovat heti, mistä alasta on kyse ja ohjaa potentiaaliset työnhakijat heti oikean alan pariin. Kuvissa on käytetty paljon värejä minkä lisäksi ne sisältävät työhön liittyviä esineitä ja asioita. Värimaailma on rakentunut Siun soten visuaalisen ilmeen värien pohjalle.

Minulle jotain samanlaista

Tutustu myös näihin