Referenssitarinoita

Sappee – aina jotakin uutta!

Sappee on ympärivuotinen ja jatkuvasti kehittyvä matkailukeskus, joka sijaitsee Pälkäneellä, Tampereen ja Hämeenlinnan välissä. Laskettelukeskuksena Sappee on monipuolinen ja helposti saavutettava paikka, joka sopii erityisesti lapsiperheille. Sappeen kesäaktiviteetteja ovat mm. alamäkipyöräily, frisbeegolf ja ratsastus.

Hurry vastaa Sappeen kampanjoiden ja muiden markkinointimateriaalien suunnittelusta ja toteutuksesta. Sappeen kanssa on ilo työskennellä, sillä heillä on lähes aina uusia ideoita mielessään. Yksityisenä ja kompaktina toimijana myös päätöksenteko on nopeaa. Ja onhan se aivan huikea paikka käydä myös lomilla!

Sappee varmistaa ennakkomyynnin haastekampanjoilla

Sappeen myyntipalvelussa tiedetään jo kauan ennen talven tai kesän tuloa, että kaudesta on lupa odottaa menestystä. Sen takaa tehokas ja rohkea haastekampanja. Sappee Snow Challenge ja Sappee Bike Challenge ovat kausikorttikampanjoita, joiden ideana on myydä tiettyyn päivämäärään mennessä tietty määrä kausikortteja etuhintaan. Mikäli asetettu myyntitavoite ei täyty, kampanja ei toteudu ja maksua ei peritä. Kampanjat ovat olleet huippusuosittuja alusta saakka. Kampanjailme ja -materiaalit ovat Hurryn käsialaa. Suomessa täysin ainutlaatuinen kampanja toteutettiin ensimmäisen kerran vuonna 2017.

Sappee.fi

Minulle jotain samanlaista

 

Tutustu myös näihin