Referenssitarinoita

Haave Method visuaalinen ilme

Haave Methodin porukka asteli Hurrylle kun oma kehittämä energiahoitometodi alkoi olla valmis vietäväksi Amerikkaan. Verkkokursseina tapahtuva koulutussarja lupaa, että kuka tahansa voi oppia energiahoitajaksi ja niinpä yrityksen missio onkin kouluttaa jokaiseen perheeseen yksi energiahoitaja. Haave Methodin porukka toimii kotimaassa nimellä Suomen energiahoitajat Oy, kansainvälisille markkinoille mentäessä tarvittiin myyvempi nimi ja slogan.

Visuaalinen ilme rakentui Haave -sanan ja ”We Have a Dream” -sloganin ympärille. Unisiepparia muistuttava liikemerkki kuvaa ihmisen pinnan alla olevia energiavirtoja, jotka avautuvat pinnalla terveeksi ja kukoistavaksi elämäksi. Kuvion voi nähdä myös kasvua symboloivana puuna. Vastapainoksi unenomaiselle logolle, väri- fontti- ja kuvavalinnat rakentavat puolestaan mielikuvaa luotettavasta terveys ja hyvinvointialan yrityksestä.

Ilme jalkautuu verkkokauppaan, erilaisiin markkinointimateriaaleihin ja myytäviin tuotteisiin, joita on esim t-paidat, mukit ja puiset riipukset. Lue lisää palvelusta.

Minulle jotain samanlaista

Tutustu myös näihin