Referenssitarinoita

Area-koti Oy

Area-koti Oy on kotimainen talonrakentaja, jonka toiminnan keskiönä on tarjota asiakkailleen omien toiveiden mukaan rakennettuja viihtyisiä koteja. Area tarjoaa perustajaurakointia ja talopaketteja erilaisilla kokonaisuuksilla, jotta kodin rakentaminen olisi joustavampaa, asiakaslähtöisempää ja helpompaa kuin koskaan aikaisemmin.

Täysin uusi brändi

Yhteistyömme alussa Primus-talot nimellä toiminut yritys oli tuotteistamassa talopakettinsa ja tunnistimme tarpeen uudelleenbrändäykselle, koska samalla oli vaihtumassa koko toimintamalli. Uuden brändin myötä, yritykselle päätettiin vaihtaa nimi sekä päivittää yrityksen ilme, että kokonaisuus olisi enemmän asiakaslähtöinen ja helposti lähestyttävämpi.

 

Markkinoiden laajentuminen

Uusi brändi on tuonut yritykselle merkittävää lisäarvoa. Uuden nimen, logon ja visuaalisen ilmeen myötä yritys on kasvattanut toimintaansa uskottavaksi talonrakentajaksi niin Pohjois-Karjalassa kuin Etelä-Suomessa. Lopputulos on nykyaikainen, asiakaslähtöinen sekä helposti lähestyttävä. Yhteistyömme markkinoinnin parissa jatkuu edelleen.

Minulle jotain samanlaista

Hurry referenssi Area-koti
Tutustu myös näihin