Factor = painospalvelut
Ulkomainonta

Toimivia ja kestäviä ratkaisuja.

Ulkomainontaan  voi törmätä liikenteessä, kadun varsilla tai liikerakennusten ulkopuolella. Niillä voidaan ohjata, opastaa, mainostaa tai käyttää tehokeinona. 

Ulkomainontaratkaisut räätälöidään kohteen ja asiakkaan näkökulmasta. Kuten muissakin palveluissamme voi ulkomainonassakin käyttää runsaasti luovaa ajattelua. Mikään ei ole mahdotonta meille.

Ulkomainonnan valikoistamme löytyy kylttejä, suojakalvoja, valomainoksia ja erilaisia julkisivuratkaisuja.

Pyydä
tarjous

Hurry Factor painopalvelut teippaukset ja tulosteet

Kyltit

Kylteillä asiakkaita voidaan informoida tai ohjata tiettyyn paikkaan. Valmistamme kyltit kohteen ja asiakkaan tarpeet huomoiden. Materiaaleina voidaan käyttää muun muassa kevytlevyä, puuta tai metallia.

Valomainokset

Valomainokset näkyvät kauas. Valomainoksista voidaan tehdä valolaatikoita tai niitä voidaan muotoilla halutulla tavalla. Valomainokset toimivat etenkin ulkona, mutta myös sisällä valoista voi tehdä sisustuksellisen elementin.

Banderollit

Banderollit näkyvät kauas ja toimivat erinomaisena huomion herättäjänä suuren kokonsa ansiosta. Banderolleja voidaan käyttää niin sisä- kuin ulkotiloissa ja eri tilanteissa kuten tapahtumissa, messuilla tai työmailla rakennuskohteiden yhteydessä.

Suunnittelu

Suunnittelussa yrityksen ilme, brändi ja arvot viedään osaksi yrityksen arkea. Suunnittelussa huomioidaan  visuaalisia, että käytännöllisiä ja tarpeellisia ratkaisuja toimitilojen ilmeen, käytettävyyden ja käytännöllisyyden osalta.