Factor = painospalvelut
Painotuotteet

Yksilöllisempiä ratkaisuja.

Painotuotteet ovat tehokas tapa tuoda esille yritystä ja organisaatiota. Lisäksi tuotteilla tavoitetaan valtavasti ihmisiä.

Meiltä saat esimerkiksi julisteita, flyereita, käyntikortteja, työkirjauslomakkeita ja käyttöohjeita.

Painotuotteissa voidaan tehdä erilaisia ja yksilöllisiä ratkaisuja. Kaikille painotuotteillemme löytyy myös ekologinen ja ympäristöä kuormittamaton vaihtoehto.

Pyydä
tarjous

Lippis painatuksella

Julisteet

Julisteet ovat kustannustehokas tapa näkyvyyden lisäämiseksi. Erityisesti ne toimivat paikoissa, joissa asiakkaat pysähtyvät, kuten hissit ja bussipysäkit. Julisteemme ovat helppo asentaa eri kokonaisuuksiin ja materiaalimme soveltuvat sekä sisälle että ulos.

Flyerit ja esitteet

Flyerit ja esitteet ovat toinen edullisimmista painotavoista. Ne toimivat hyvänä aktiivisen mainonnan keinona. Meiltä onnistuvat niin yksi- kuin monisivuiset esitemateriaalit.

Käyntikortit

Persoonallisella kortilla voit erottautua hyvin muista kilpailijoista ja jättää muistikuvan itsestäsi asiakkaalle. Korttiin voi suunnitella erilaisia leikkauksia ja pintoja.

Työkirjauslomake

Kun työntekijällä on valmis pohja, säästetään aikaa ja rahaa. Lomakkeet voidaan räätälöidä asiakkaan tarpeiden mukaan.

Käyttöohjeet

Käyttöohjeet ovat oiva ja tärkeä opas tuotteelle. Samalla toimijan aikaa säästyy, kun tuotteen tärkeimmät tiedot ja esimerkiksi vikatilanteet on kirjattuna ohjeisiin.

Suunnittelu

Suunnittelussa yrityksen ilme, brändi ja arvot viedään osaksi yrityksen arkea. Suunnittelussa huomioidaan  visuaalisia sekä käytännöllisiä ja tarpeellisia ratkaisuja ilmeen, käytettävyyden ja käytännöllisyyden osalta.