Factor = painospalvelut
Messuosastot

Enemmän kuin messuosasto.

Messut ovat erinomainen tapa erottua joukosta. Teemme messuosastot alusta loppuun, suunnittelusta rakentamiseen ja pienistä osastoista aina isoihin kokonaisuuksiin asti. Valmistamme osastot asiakkaan toiveiden mukaisiksi.

Messuosastomme kattavat moduulirakentamisen, muotoonleikatut seinät, messumateriaalit tai koko palvelun avaimet käteen -menetelmällä.

Pyydä
tarjous

messuosastot, tapahtumat ja markkinoinnin materiaalit

Avaimet käteen

Kätevä ja varma palvelu kattaa kaiken täyden palvelun messuosaston suunnittelusta, toteutuksesta ja asennuksesta aina messumateriaaleihin ja -ohjelmaan. Palvelua voidaan muokata asiakkaan tarpeiden mukaan.

Moduulirakentaminen

Rakennamme ja suunnittelemme osastoja, jotka on helppo muokata niin pieniin kuin suuriin messukokonaisuuksiin. Rahaa ja aikaa säästyy, kun käytetään osastoa, jota voi muuttaa messun koon mukaan vaivatta. Meidän kauttamme moduuleille on saatavilla myös varastointipalvelu.

Messumateriaalit

Messumateriaalien avulla houkuttelet tai jätät muistikuvan asiakkaalle. Tyypillisiä materiaaleja ovat roll-upit, esitetelineet ja tiskit. Messuja varten voidaa myös tehdä mukeja, kyniä tai muita mainoslahjoja.

Tapahtumaohjelma

Meidän kauttamme tapahtumalle järjestyy myös ohjelmasuunnittelu. Tämä käsittää muun muassa ohjelman ideoinnin, toteutuksen, myynnin, varausten tekemisen, somistuksen ja ravintolapalvelut. Hyvin suunnitellun ohjelman avulla tapahtumasi erottuu ja houkuttelee messukävijöitä paikalle.

Suunnittelu

Suunnittelussa yrityksen brändi ja arvot viedään osaksi yrityksen arkea. Suunnittelussa huomioidaan  visuaalisia, että käytännöllisiä ja tarpeellisia ratkaisuja käytettävyyden ja käytännöllisyyden osalta.