Factor = painospalvelut
Mainosteippaukset ja -tarrat

Näkyvyyttä kaikkiin pintoihin.

Teippaukset ja tarrat ovat nopea  ja tehokas keino näkyvyyden ja erottautumisen kannalta. Ne soveltuvat lähes kaikkiin pintoihin niin sisä- kuin ulkokäyttöön ja niistä löytyy pysyviä sekä lyhytkestoisia ratkaisuja. Oikeat materiaalit valitaan kohteen mukaan.

Valikoimaamme kuuluvat autoteippaukset, sisustustarrat ja -tapetit sekä lattiatarrat.

Pyydä
tarjous

Autoteippaus

Autoteippaukset tuovat tuovat yrityksesi esille liikenteessä. Teemme ajoneuvoihin sekä pieniä, että suuria toteutuksia niin, että koko kulkuvälineen väriä voidaan muuttaa brändiin sopivaksi. Auto voidaan teipata meidän tai asiakkaan omissa tiloissa.

Sisustustarrat ja tapetit

Sisustustarroilla ja -tapeteilla voidaan valmistaa yksilöllinen mainos- tai tarrateippaus. Ne kestävät hyvin aikaa eri pinnoilla.

Lattiatarrat

Lattiatarrat ovat toimiva ratkaisu opastamiseen tai kulkuväylien merkitsemiseen. Samalla niitä voidaan käyttää sisustuksellisena tehokeinona tai sesonkimainonnassa. Lattiatarroista löytyy kestäviä ja kertakäyttöratkaisuja.

Suunnittelu

Suunnittelussa yrityksen ilme, brändi ja arvot viedään osaksi yrityksen arkea. Suunnittelussa huomioidaan  visuaalisia sekä käytännöllisiä ja tarpeellisia ratkaisuja ilmeen, käytettävyyden ja käytännöllisyyden osalta.