Factor = painospalvelut
Liiketila- ja sisustusratkaisut

Oma tila, oma tyyli.

Liiketila- ja sisustusratkaisulla organisaation ilmettä saadaan esille myös sisälle. Samalla lisätään asiakkaiden ja työntekijöiden viihtyvyyttä tiloissa. Ratkaisuilla voidaan tuoda esiin myös organisaation arvoja.

Kuten muissa palveluissamme, voi liiketila- ja sisustusratkaisuissa toteuttaa lähes kaikkea. Tarjonnastamme löytyy opasteita, suojapleksejä ja muita toimitilan elementtejä.

Pyydä
tarjous

Yritysilmeen mukaiset sisustusratkaisut asennettuna

Opasteet

Opasteilla asiakkaita opastetaan usein tiettyyn paikkaan. Meillä opasteista valmistetaan persoonallisia, toimivia ja kestäviä ratkaisuja.

Suojapleksit

Suojapleksit ovat arkipäivää erityisesti kassoilla. Lisäksi niitä voidaan käyttää esimerkiksi sirpalesuojana. Olemme mukana pleksien suunnittelusta aina toimitukseen ja asennukseen asti.

Suojakalvot

Suojakalvoilla voidaan estää heijastuksia näyttöpäätetyöskentelyssä tai rajoittamaan näkyvyyttä. Kalvoilla voidaan lisäksi estää UV-säteilyä, jolloin esimerkiksi näyteikkunan vaatteet eivät haalistu. Ne toimivat myös tehokkaina sirpalesuojina sekä estävät ja hidastavat  murtotilanteita.

Toimitilan elementit

Toimitilan elementit toimivat loistavana käyntikorttina tiloihin ja sisustukseen. Toimitilojen elementteinä meillä lukeutuvat tapetit, tarrat, akustiikkalevyt ja muotoon leikkatut elementit. Voimme tehdä elementeistä yksilöllisiä asiakkaan toiveiden ja ilmeen mukaan.

Suunnittelu

Suunnittelussa yrityksen ilme, brändi ja arvot viedään osaksi yrityksen arkea. Suunnittelussa huomioidaan  visuaalisia sekä käytännöllisiä ja tarpeellisia ratkaisuja ilmeen, käytettävyyden ja käytännöllisyyden osalta.