Ajankohtaista

Visioi itsesi Hurrylle.

Etsimme intohimoista suunnittelijaa osaksi Suomen kovinta maalaistoimistoa.

Haemme visuaalista suunnittelijaa Kuopioon osaksi luovaa toimistoamme. Työnkuvaasi kuuluu laaja-alainen suunnittelutyö aina ideoinnista toteutukseen. Tehtävät sisältävät vastuuta, joten luotamme, että olet huolellinen ja vastuuta kantava työntekijä. Tarjoamme sinulle työpaikan vakaassa organisaatiossa, mahdollisuudet yksilölliseen urakehitykseen sekä (muka)hauskan tiimin ympärillesi. 

Toivomme, että olet oikealla asenteella ja näköiselläsi persoonalla varustettu visuaalinen suunnittelija, jolla on sisäänrakennettu halu kehittyä, sekä seuraavat ominaisuudet:

– Osaat visuaalisen suunnittelun monimediaisessa ympäristössä
– Sinulla on ajantasainen osaaminen ja halu pysyä mukana alan suuntauksissa
– Olet asiakaspalveluhenkinen tiimityöskentelijä

Edellytämme kokemusta vastaavasta työstä esimerkiksi mainostoimistossa tai freelancerina. Kysy lisätietoja tai lähetä CV sekä työnäytteet osoitteeseen anne.ahokas@hurry.fi tai WhatsAppaa numeroon 0405078279. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Hurry on itäsuomalainen, yli 30 markkinoinnin ammattilaista työllistävä mainos- ja painostoimisto. Toteutamme markkinointi-, paino- ja tapahtumapalvelut neljällä eri murteella ilman hienoa ammattislangia.

Takaisin ajankohtaisiin
Hurry_rekry_visuaalinen suunnittelija