Ajankohtaista

Laajempaa yhteistyötä

Hurry ja OP Koti Itä-Suomi syventävät yhteistyötään tulevana vuonna.

Hurryn toimitusjohtaja Tero Hyttinen ja OP Koti Itä-Suomen toimitusjohtaja Pekka Linna allekirjoittivat sopimuksen 30.11.2020. yhteistyön jatkamisesta vuodelle 2021 entistä laajempana markkinointiviestinnän ja painopalveluiden saralla.

Hurry on ollut OP Koti Pohjois-Savon markkinoinnin kumppani vuoden 2019 syksystä asti. Vuoden 2021 alusta yhteistyö jatkuu entistäkin näkyvämpänä, kun OP Kodin Itä-Suomen alueen toimipisteet yhdistyvät 1.1. alkaen ja Hurry jatkaa koko OP Koti Itä-Suomen markkinoinnin, viestinnän ja painopalveluiden kumppanina. 

– Haluamme olla suurin kiinteistönvälitysliike Itä-Suomessa. Kasvumme avulla pystymme tarjoamaan asiakkaillemme nykyistäkin parempaa kiinteistönvälityspalvelua. Hurryn kumppanuuden avulla voimme olla varmoja siitä, että saamme äänemme kuuluviin monikanavaisesti ja näymme siellä missä pitääkin, kertoo Linna.

Yhteistyön syvenemisen myötä, OP Koti Itä-Suomen markkinoinnin strategiassa ja toteutuksessa keskitytään jatkossa entistä enemmän digitaaliseen markkinointiviestintään. Yhteisenä tavoitteena on viedä markkinointi uudelle tasolle entistä laajemmalla alueella, viestien jo yli 60 henkisen kiinteistönvälitystiimin ammattitaitoa ja palvelutarjontaa asiakkaille ja sidosryhmille.

Takaisin ajankohtaisiin
Hurry_ja_OPKoti_Itä_Suomi_yhteistyössä