Ajankohtaista

Hurryn liiketoiminta laajenee tapahtumatuotantoon

Hurry on ostanut kuopiolaisen tapahtumatoimisto Maccoy Marketing Oy:n osake-enemmistön. Näin ollen Hurryn toiminta laajenee tapahtumatuotantoon. Palveluvalikoima täydentyy mainostoimisto- ja painopalveluiden lisäksi tapahtumien suunnitteluun, toteutukseen sekä tapahtumiin liittyvän kaluston ja rakenteiden vuokrauksiin. Vuodesta 1997 saakka toiminut Maccoy Marketing kantaa jatkossa nimeä Hurry Events.

Hurryn toimitusjohtaja Tero Hyttinen on hyvillään syntyneistä kaupoista. Hyttisen mukaan tapahtumatuotanto tulee vahvistamaan Hurryn nykyistä liiketoimintaa luontevasti.

Kaupan myötä pääsemme  paitsi operoimaan uudella toimialalla, myös vahvistamaan  jo olemassa olevia palveluitamme.  Meille on tärkeää, että voimme tarjota asiakkaillemme saumattomasti toimivan palveluvalikoiman yhden luukun periaatteella, iloitsee Hyttinen. 

Kauppojen myötä Hurry pystyy vastaamaan asiakkaiden tarpeisiin mm. tapahtumien, messujen sekä  juhlien suunnittelun ja toteutuksen osalta täyden palvelun talona. Maccoy Marketingin yrittäjä Jukka Makkonen ja muu henkilöstö jatkavat Hurry Eventsin palveluksessa. Jukka Makkonen uskoo tapahtumatuotannon ja markkinointi- ja materiaalituotannon tiiviimmän yhteistyön tuovan asiakkaille uusia ratkaisuja sekä positiivisia vaikutuksia tehokkaampaan liiketoimintaan ja tapahtumien hyödyntämiseen. 

Koronasta johtuen tapahtumasektori elää vaikeita aikoja, olemmekin siirtäneet voimavaramme uusien tuotteiden kehitystyöhön. Tulemme jatkamaan tapahtumiin liittyvän kaluston ja rakenteiden vuokrausta niin yksityisille, yrityksille kuin tapahtumille. Tulevaisuudessa odotamme suurta harppausta tapahtumamarkkinoinnin liiketoiminnassamme, kertoo Jukka Makkonen.

Hurry Events  jatkaa toimintaansa Kuopiossa Maccoy Marketingin toimitiloissa, osoitteessa Kylmämäentie 1.

LISÄTIETOJA 

Tero Hyttinen, Hurry, Toimitusjohtaja
0400 391 707, tero.hyttinen@hurry.fi

Petri Tukiainen, Hurry, Hallituksen puheenjohtaja
045 120 8208, petri.tukiainen@hurry.fi

Jukka Makkonen, Hurry Events, Liiketoimintajohtaja
050 573 6121, jukka.makkonen@hurry.fi

Takaisin ajankohtaisiin
Hurry Events