Ajankohtaista

Hurry ja Taustamarkkinat tiiviimpään yhteistyöhön

Hurry ja kuopiolainen Taustamarkkinat BGMT aloittavat avoimen yhteistyön, jonka tarkoituksena on tarjota molempien yrityksien asiakkaille laajempia kokonaisuuksia markkinoinnin ja videotuotannon osalta. Taustamarkkinat BGMT on kuopiolainen mediatalo, joka on keskittynyt erityisesti videotuotantoihin ja monipuolisiin teknisiin toteutuksiin. 

Taustamarkkinoissa yhteistyö Hurryn kanssa otetaan positiivisesti vastaan. 

Tarjoamamme palvelut täydentävät toinen toisiaan. Yhteistyö mahdollistaa entistä kattavampia kokonaisuuksia, jossa me pystymme tarjoamaan monipuolisia mediatuotantoja ja Hurry tarjoaa osaamistaan hallinnoinnin ja mainostoimiston palveluiden osalta. Erityisesti tapahtumien, tilaisuuksien ja erilaisten virtuaalistudioiden osalta voimme luoda erittäin näyttäviä kokonaisuuksia. Yhteistyössä on voimaa, tiivistää Taustamarkkinoiden toimitusjohtaja Sari Hallikainen

Hurryn toimitusjohtaja Tero Hyttinen on täysin samalla linjalla Hallikaisen kanssa. 

Tiiviimmän yhteistyön ansiosta pystymme monipuolisemmin vastaamaan asiakkaidemme tarpeisiin. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että yhdessä Taustamarkkinoiden kanssa voimme toteuttaa laajempia kokonaisuuksia asiakkaillemme, jossa korkeantason videotuotanto saadaan yhdistettyä markkinointiosaamiseemme. Myös järjestämämme tapahtumat saavat uusia mediamahdollisuuksia perinteisten painotuotteiden lisäksi, Hyttinen kertoo. 

Yritysten yhteistyötä on jo nähty esimerkiksi OP Koti Itä-Suomen Kickoff-tilaisuuden toteutuksessa, jonka lopputulokseen kaikki osapuolet olivat varsin tyytyväisiä. Kyseessä oli verkossa toteutettu etätapahtuma, jonka studio-osuus kuvattiin Taustamarkkinoiden tiloissa ja Hurry vastasi tapahtuman markkinoinnista ja järjestämisestä. 

LISÄTIETOJA

Tero Hyttinen, Hurry, Toimitusjohtaja
0400 391 707, tero.hyttinen@hurry.fi 

Sari Hallikainen, Taustamarkkinat BGMT, Toimitusjohtaja
044 3636 448, sari@bgmt.fi 

Takaisin ajankohtaisiin
kamerassa kuvaa OP Kodin kickoff-tapahtumasta