Ajankohtaista

Hurry Factor Oy on ostanut Kuopion Mainosmiehet Oy:n liiketoiminnan

Hurry Factor vahvistaa painoliiketoimintaansa Kuopion alueella ostamalla vuodesta 1987 toimineen Kuopion Mainosmiehet Oy:n liiketoiminnan. Pitkään alueella toiminut yritys tuo Hurryyn runsaasti painoalan erityisosaamista. 

Kuopion Mainosmiehet Oy on perheyritys, joka on toiminut Kuopion alueella yli 30 vuotta. Hurryn toimitusjohtaja Tero Hyttinen näkee pitkän historian ja vahvan osaamisen voimatekijänä, joka vahvistaa Hurry Factor Oy:n jalansijaa Kuopiossa entisestään. Asiakkaille kauppa näkyy erityisesti laajempana palvelutarjoomana painopalveluiden puolella. 

Liiketoimintakaupan myötä saamme paitsi kunnioitettavan perinteen ja historian, myös paljon uutta erikoisosaamista painopalveluiden tuotantoon.  Meille on kunnia jatkaa pitkään jatkunutta liiketoimintaa, Hyttinen toteaa. 

Kuopion Mainosmiesten toiminta jatkuu yrityskaupan jälkeen aiempaa monipuolisempana, sillä Hurryn myötä palveluvalikoima laajenee myös mainostoimisto- ja tapahtumapalveluilla. Yritys palvelee nykyisiä ja uusia asiakkaita Hurryn toimitiloissa osoitteessa Purukatu 7. 

On mahtavaa hypätä kasvavaan ja dynaamiseen joukkoon, ja olla rakentamassa Hurrystä merkittävää alan toimijaa. Samalla jatkamme Mainosmiesten pitkää historiaa aiempaa suuremmilla hartioilla, Kuopion Mainosmiesten yrittäjä Antti Kortelainen iloitsee

Sekä Kortelainen että koko Kuopion Mainosmiesten henkilöstö jatkavat Hurryn palveluksessa.

Takaisin ajankohtaisiin
Mainosmiehet Oy osaksi Hurry Factoria