Ajankohtaista

Myyjäksi suomen kovimpaan maalaistoimistoon

Meillä Hurrylla olisi paikka avoinna myyjälle, joka on itseohjautuva ja aidosti kiinnostunut siitä, miten erilaisilla markkinointiratkaisuilla voidaan kehittää yritysten ja organisaatioiden toimintaa.

Toiminnallasi edustat Suomen kovinta maalaistoimistoa, joka hoitaa markkinoinnin, erilaiset painotuotteet ja tapahtumat yhtä sujuvasti kuin sinä myyt monipuolista tarjontaa useiden eri toimialojen asiakkaille.

Yksikään työpäivä ei ole samanlainen

Työssäsi otat haltuusi koko asiakkaan myyntiputken aina uusasiakashankinnasta tarjouslaskentaan, kauppojen kotiuttamiseen ja pitkäjänteisen asiakassuhteen rakentamiseen. Olet sekä asiakkaan että hurrylaisten luottohenkilö, joka haluaa pitää huolta siitä, että asiakas todella saa mitä tarvitsee.

Tyypillinen työpäiväsi pitää sisällään sopivan yhdistelmän uusasiakashankintaa, asiakaskohtaamisia, tarjouslaskentaa ja yhteistyötä markkinoinnin ammattilaisista koostuvan projektitiimin kanssa. Tukenasi työssäsi toimii joukko hurrylaisia, joilta jokaiselta löytyy kovan luokan asiantuntemusta erilaisista markkinointi- ja näkyvyysratkaisuista.

Olet juuri meille sopiva myyjä, jos

  • Sinulla on hyvät sosiaaliset taidot
  • Sinulla on kokemusta B2B -myynnistä ja uusasiakashankinnasta
  • Opit nopeasti käyttämään erilaisia sähköisiä järjestelmiä (esim. Google Workspace, Pipedrive, Visma Severa)
  • Erinomainen asiakaskokemus on sinulle kunnia-asia
  • Nautit uusien ihmisten tapaamista

Lisäksi katsomme eduksi, mikäli sinulla on perustason ymmärrys erilaisista markkinointiratkaisuista.

Joustavaa työskentelyä ja hyvällä tavalla maalaista porukkaa

Teknisesti toimipisteesi sijaitsee Joensuussa tai Kuopiossa ja vastaat kattavan palvelutarjontamme myynnistä alueesi yrityksille ja organisaatioille. Työn suorittaminen meillä on joustavaa ja vapaata, koska tiedämme, että tulokset puhuvat puolestaan.

Palkkioksi saat kilpailukykyisen pohjapalkan, jonka saa helposti lihotettua vieläkin mukavammaksi provisioiden avulla. Rahaakin arvokkaampi on työyhteisö, jossa krakat eivät kiristä ja avoin ilmapiiri on ihan tosiasia.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä, joten kannattaa toimia nopeasti!

Laita hakemusta ja CV:tä tulemaan  ja meiltä soitellaan perään!

Lisätietoja tehtävästä antaa Tero Hyttinen, jonka saat parhaiten kiinni puhelimella numerosta 0400391707.

Takaisin ajankohtaisiin