Ajankohtaista

Asiakkaat haltuun.

Etsimme markkinointihenkistä asiakasvastaavaa osaksi Suomen kovinta maalaistoimistoa. 

Haemme asiakasvastaavaa luovaan toimistoomme Kuopioon. Työnkuvasi muodostuu markkinoinnin suunnittelutehtävistä, asiakkaiden liiketoiminnan edistämisestä sekä projektien johtamisesta. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä suunnittelijoidemme kanssa mielenkiintoisten projektien parissa .

Tarjoamme sinulle työpaikan vakaassa organisaatiossa, mahdollisuudet yksilölliseen urakehitykseen sekä mahtavan (vähän vinksahtaneen)savolaisen tiimin ympärillesi. 

Toivomme, että olet luonteva tiimityöskentelijä ja haluat kehittää niin itseäsi, kuin myös tiimin jäseniä, prosesseja ja organisaatiota ympärilläsi. Luonteeltasi olet aito, innostuva ja maanläheinen. Lisäksi tunnistat itsesi seuraavista ominaisuuksista:

– Sinulla on monipuolinen kokemus projektien vetämisestä.

– Olet ulospäinsuuntautunut ja nautit sosiaalisista tilanteista.

– Tunnet toimialan, etkä pelkää haasteita.

– Olet kiinnostunut sinua ympäröivästä maailmasta.

Edellytämme kokemusta toimialalta vastaavasta työstä. Kysy lisätietoja tai lähetä CV sekä työnäytteet osoitteeseen tero.hyttinen@hurry.fi. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Hurry on itäsuomalainen, yli 40 markkinoinnin ammattilaista työllistävä mainos- ja painostoimisto. Toteutamme markkinointi-, paino- ja tapahtumapalvelut neljällä eri murteella ilman hienoa ammattislangia.

Takaisin ajankohtaisiin
Projektipäällikkö_Hurry