Ajan hermolla

Tero Hyttinen Hurryn toimitusjohtajaksi

08.01.2019

Tero Hyttinen Hurryn toimitusjohtajaksi

Uusi vuosi, uusi seikkailu, uusi toimitusjohtaja. Aloitamme alkuvuoden iloisilla uutisilla: Hurry Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi on valittu 2.1.2019 alkaen Tero Hyttinen. Tero on toiminut Hurryn toimitusjohtajana jo vuosina 2015–2016.

UUDEN TOIMITUSJOHTAJAN PUHEENVUORO

”Teen suurella mielenkiinnolla paluun Hurry Oy:n johtoon ja kehittämään jo vakiintunutta liiketoimintaa eteenpäin. Erityisesti minua itseäni kiehtoi mahdollisuus Kuopion suuntaan laajentumisesta ja toiminnan kasvattamisesta. Kävin tässä välissä ottamassa lisää kokemusta ja oppia johtamisesta julkiselta puolelta, jossa toimin eri EU-hankkeissa projektiasiantuntijana ja projektipäällikkönä.

Olen seurannut Hurryn toimintaa julkiselta puolelta käsin ja on ollut mielenkiintoista nähdä, miten yhtiö ja sen toimintamallit ovat kehittyneet. Tulen hyödyntämään julkisella puolella saatua kokemusta ja uutta osaamista Hurryn puolella. Etenkin EU-yritystukimaailma ja erilaiset hanketuet ovat asioita, joita pystyn tuomaan sieltä myös Hurryn asiakkaille.

On hienoa hypätä mukaan kehittyvään ja kasvavaan yhtiöön ja antaa oma osaaminen yhtiön ja sen asiakkaiden käyttöön."

TERO PÄHKINÄNKUORESSA

TYÖHISTORIA
It- ja mainosalan yrittäjä, projektipäällikkö, toimitusjohtaja.

ERITYISOSAAMINEN
Liiketoiminnan kehittäminen, projektinhallinta, EU-hankkeet, yritystuet sekä markkinoinnin-, mainonnan- ja ict-alojen toimialatuntemus.

NICE TO KNOW
Suorittaa tällä hetkellä ylempää ammattikorkeakoulututkintoa Lahden Ammattikorkeakoulun liiketalouden digitaalisten ratkaisujen puolella. Jalkapallofani. Vapaa-ajalla toisinaan onnistuva hortonomi.

TERVETULOTOIVOTUS HURRYN TAITEELLISELTA JOHTAJALTA

Uusi toimitusjohtaja on ollut odotettu lisä Hurryn tiimiin. Hurryn art director ja hallituksen puheenjohtaja Anne Ahokas kommentoi Teron aloittamista näin:

”Hurryn kasvutavoitteet vaativat ammattitaitoista ja määrätietoista johtajaa. Hallittu kasvu edellyttää liiketoiminnan, palveluiden ja henkilöstön kehittämistä, joihin Terolla löytyy vahvaa näkemystä. Näin ollen Tero on juuri oikea henkilö luotsaamaan Hurryn liiketoiminnan halutulle tasolle, niin Joensuussa kuin Kuopiossa. Entuudestaan tuttu Tero oli Hurrylle helppo valinta; motivoiva ja kehittävä johtamistyyli sopii täydellisesti Hurryn kulttuuriin.”

Koko Hurryn porukka toivottaa Teron erittäin lämpimästi tervetulleeksi takaisin!

Tero Hyttinen Hurryn toimitusjohtajaksi

Yhteys

Älä epäröi, ota rohkeasti yhteyttä

Yhteydenottaminen on helppoa ja nopeaa. Voit vaikka heti soittaa meille tai lähettää sähköpostia, kumpi vain sinulle parhaiten sopii.

Tarkistamme lomakelähetykset tietoturvasyistä.
Täytäthän myös lomakkeen lähettäjän varmistuskohdan ennenkuin painat lähetä-nappia.

Luotettava kumppani Suomen vahvimmat

Tiedätkö jo mitä haluat?

Jätä meille tarjouspyyntö. Vastaamme sinulle kahden päivän aikana. Voit lukea tietosuoja-käytänteistämme täältä.

Muista täyttää varmistus.