Ajan hermolla

Se vahvempi mainostoimisto – myös taloudellisesti

21.02.2020

Joensuussa ja Kuopiossa toimivalle Mainostoimisto Hurry Oy:lle on myönnetty Suomen Vahvimmat Platina -sertifikaatti, joka on korkein Suomen Asiakastieto Oy:n myöntämä luottoluokitus. Sen tiukat taloudelliset kriteerit täyttää vain noin 12 % Suomalaisista yrityksistä.

- On hienoa, että pitkäjänteinen ja järjestelmällinen työmme saa tunnustusta. Toimintamme on aina perustunut tarkkaan talouden ja toiminnan hallintaan. Voimme osoittaa oman vahvan toimintamme kautta, että pystymme rakentamaan menestyksen reseptejä myös asiakkaillemme, toteaa Hurryn toimitusjohtaja Tero Hyttinen.

Suomen Vahvimmat Platina on todiste yrityksen useiden vuosien erinomaisesta taloudellisista tunnusluvuista, positiivisista taustatiedoista ja hyvästä maksukäyttäytymisestä. Suomen vahvimmat -sertifikaatti on Suomen Asiakastieto Oy:n myöntämä luokitus. Suomen Vahvimmat -sertifikaatin ansainnut yritys luo voimaa Suomen talouselämään nyt ja tulevaisuudessa. Suomen Vahvimmat -sertifikaatti kertoo asiakkaille, yhteistyökumppaneille, luotonantajille ja muille sidosryhmille, että yhteistyö yrityksen kanssa on kestävällä pohjalla. Sertifikaatti perustuu Suomen Asiakastiedon Rating Alfa -luottoluokitukseen.

Hurry Oy on vuodesta 2015 asti toiminut Joensuulaislähtöinen mainostoimisto. Hurry Oy työllistää tällä hetkellä yhteensä 14 alan asiantuntijaa Joensuussa ja Kuopiossa.

Lisätietoja:

Tero Hyttinen
Toimitusjohtaja, Hurry Oy
0400391707
tero.hyttinen@hurry.fi

Se vahvempi mainostoimisto – myös taloudellisesti

Yhteys

Älä epäröi, ota rohkeasti yhteyttä

Yhteydenottaminen on helppoa ja nopeaa. Voit vaikka heti soittaa meille tai lähettää sähköpostia, kumpi vain sinulle parhaiten sopii.

Tarkistamme lomakelähetykset tietoturvasyistä.
Täytäthän myös lomakkeen lähettäjän varmistuskohdan ennenkuin painat lähetä-nappia.

Luotettava kumppani Suomen vahvimmat

Tiedätkö jo mitä haluat?

Jätä meille tarjouspyyntö. Vastaamme sinulle kahden päivän aikana. Voit lukea tietosuoja-käytänteistämme täältä.

Muista täyttää varmistus.