Ajan hermolla

Mahtavia uutisia: Hurry Oy ja Mainostoimisto Aihe yhdistyvät

29.06.2018

Mahtavia uutisia: Hurry Oy ja Mainostoimisto Aihe yhdistyvät

Vahvassa nosteessa oleva Hurry kasvaa strategiansa mukaisesti ja vahvistaa toimintaansa Itä-Suomessa.

Joensuussa ja Kuopiossa toimiva markkinointitalo Hurry ja kuopiolainen Mainostoimisto Aihe ovat sopineet yritysjärjestelystä, jossa Aiheen koko osakekanta siirtyy Hurryn omistukseen 29.6.2018. Kauppa toteutetaan osakevaihtona ja Aiheen yrittäjä Santtu Tuomisto siirtyy osakkaaksi yrittäjävetoiseen Hurryyn.

Pääosin Kuopion alueella toimiva Aihe saa laajemman tuotanto- ja suunnitteluyksikön asiakkaidensa tueksi. Hurry vastaavasti loikkaa kaksi kertaa suuremmaksi Kuopion markkina-alueella.

“Aiheen vahvuuksia ovat asiakaskeskeisyys ja aito välittäminen asiakkaistaan. Haluamme kasvaa ja palvella asiakkaitamme entistä monipuolisemmin. Yhdistyminen mahdollistaa kokonaisvaltaisemman markkinointiviestinnän palvelutarjonnan Kuopion ja koko Itä-Suomen alueella”, kertoo Aiheen yrittäjä Santtu Tuomisto.

“Olemme nyt vuoden verran palvelleet asiakkaita myös Kuopiosta käsin ja nähneet hyviä mahdollisuuksia kasvaa. Aihe on toiminut samalla arvopohjalla kuin Hurry ja luonut pitkiä asiakassuhteita. Tulemme yhdessä Aiheen osaavan henkilöstön ja hyvien asiakkuuksien kanssa parantamaan entisestään kykyämme olla itäsuomalainen markkinointitalo, jolla on sekä liiketoiminnan osaamista että kykyä kasvaa asiakkaidemme mukana. Olemme entistä paremmin läsnä luomassa markkinoinnilla arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan”, kiteyttää Hurryn hallituksen puheenjohtaja Anne Ahokas.

Aiheen henkilöstö jatkaa entisissä työsuhteissaan ja toiminnot yhdistetään vuoden 2018 aikana.

Lisätietoja antavat

Anne Ahokas, Hurry Oy, hallituksen puheenjohtaja, p. 040 507 8279
Santtu Tuomisto, Mainostoimisto Aihe Oy, toimitusjohtaja, p. 050 434 1191

Mahtavia uutisia: Hurry Oy ja Mainostoimisto Aihe yhdistyvät

Yhteys

Älä epäröi, ota rohkeasti yhteyttä

Yhteydenottaminen on helppoa ja nopeaa. Voit vaikka heti soittaa meille tai lähettää sähköpostia, kumpi vain sinulle parhaiten sopii.

Tarkistamme lomakelähetykset tietoturvasyistä.
Täytäthän myös lomakkeen lähettäjän varmistuskohdan ennenkuin painat lähetä-nappia.

Luotettava kumppani Suomen vahvimmat

Tiedätkö jo mitä haluat?

Jätä meille tarjouspyyntö. Vastaamme sinulle kahden päivän aikana. Voit lukea tietosuoja-käytänteistämme täältä.

Muista täyttää varmistus.