Ajan hermolla

Hurryn harkkari Ritva – markkinointitoimisto harjoittelupaikkana

18.10.2018

Hurryn harkkari Ritva – markkinointitoimisto harjoittelupaikkana

Olen Ritva, 22-vuotias medianomiopiskelija. Opinnoissani olen suuntautunut graafiseen suunnitteluun ja se kiinnostaa minua myös vapaa-ajalla, joten työt markkinointitoimistoissa houkuttivat. Monet kontaktoimistani yrityksistä eivät harmikseni olleet harjoittelijan tarpeessa, mutta onneksi Hurry Oy oli kiinnostunut harjoittelupaikkana toimimisesta. Yhteydenoton ja haastattelun jälkeen sain harjoittelupaikan Hurryn Joensuun toimipisteestä, ja pian pari kuukautta kestänyt harjoitteluni tulee jo päätökseensä. Täytyy sanoa, että aika kuluu nopeasti, kun on tekemistä!

Alkujännityksestä itsevarmuuteen

Ennen harjoittelua olin aika jännittynyt. On vaikea tietää, riittävätkö omat taidot vielä siihen työhön, jota haluaisi tehdä tulevaisuudessa. Päänsisäinen ääni sanoo “luulet itsestäsi liikoja.” Tietenkin harjoittelun tarkoitus on oppia asioita, mutta nollasta ei silti haluaisi aloittaa. Parin viikon jälkeen harjoittelun alkamisesta olin kuitenkin helpottunut. Pärjäsin hyvin ja saamani työtehtävät olivat sopivasti balanssissa jo oppimieni asioiden ja uusien aihealueiden välillä.

Harjoittelijana Hurrylla pääsin tekemään oikeita töitä. Työtehtäviini kuului esimerkiksi verkkosivujen muokkausta ja sisällönsyöttöä, kuvankäsittelyä, kuvitusten tekoa ja uutiskirjeiden suunnittelua. Sain työskennellä hyvin itsenäisesti, mutta apua oli aina saatavilla sitä tarvitessani.

Harjoittelupaikan osoittamalla luottamuksella tärkeä merkitys

Oli iloinen yllätys, miten paljon sain luottamusta osakseni harjoittelijana. En odottanut pääseväni osallistumaan asiakastapaamisiin ja kommunikoimaan myös itse suoraan asiakkaan kanssa. Nämä olivat minulle aivan uusia asioita. Luottamuksen määrän huomasin myös silloin, kun pääsin sijaistamaan lomalla olevia työntekijöitä ja viemään heidän aloittamansa projektit loppuun. Pääsin esimerkiksi viimeistelemään loppuun yli 20-sivuisen esitteen sekä bussiteippauksen!

Tuntui, että minut hyväksyttiin osaksi yritystä. Pääsin tutustumaan Hurryn sisäiseen toimintaan jokaviikkoisissa palavereissa ja näin, miten yritys pyrki kehittämään itseään. Nämä olivat erittäin mielenkiintoisia asioita. Töiden ohessa oli usein myös aikaa nauraa hauskoille jutuille yhdessä tiimin kanssa, ja kaikki työntekijät olivat mukavia ja avuliaita sekä Joensuun että Kuopion tiimeissä.

Työharjoittelu auttaa löytämään oman polun

Tulin siihen lopputulokseen, että tämä on oikea ala minulle, vaikka kehitettäviäkin asioita harjoittelun aikana toki itsestäni löysin. Koen harjoittelun Hurrylla olleen minulle erittäin hyödyllinen ja silmiä avaava kokemus.

Ritva

Hurryn harkkari Ritva – markkinointitoimisto harjoittelupaikkana

Yhteys

Älä epäröi, ota rohkeasti yhteyttä

Yhteydenottaminen on helppoa ja nopeaa. Voit vaikka heti soittaa meille tai lähettää sähköpostia, kumpi vain sinulle parhaiten sopii.

Tarkistamme lomakelähetykset tietoturvasyistä.
Täytäthän myös lomakkeen lähettäjän varmistuskohdan ennenkuin painat lähetä-nappia.

Luotettava kumppani Suomen vahvimmat

Tiedätkö jo mitä haluat?

Jätä meille tarjouspyyntö. Vastaamme sinulle kahden päivän aikana. Voit lukea tietosuoja-käytänteistämme täältä.

Muista täyttää varmistus.