Ajan hermolla

Anni paljastaa: Tällaista on työharjoittelu Hurryllä

02.02.2018

Opintoni liiketalouden parissa pääsi kesän kynnyksellä siihen pisteeseen, että olin harjoittelua vaille valmis tradenomi. Seuraava askel oli etsiä itselle mieluinen paikka työharjoitteluun, jossa harjoittelijalle tarjotaan kahvinkeiton sijasta oikeitakin töitä.

Syksyn lähestyessä ja etsintäurakan alkaessa pidin mielessä, että harjoittelupaikan huolellisella valinnalla tulee olemaan vaikutusta myös tulevaisuuteeni. Selkeää oli, että tahdon päästä paremmin sisälle markkinoinnin maailmaan ja erityisesti itsekin toteuttamaan markkinointia käytännössä. Syyskuussa vastaani tuli yritys nimeltä Hurry, joka oli pystyttämässä toimistoaan myös Kuopioon. Päätin tarttua tilaisuuteen ja täällä sitä nyt on touhuttu!

Hurry on antanut minulle mahdollisuuden kehittää itseäni käytännön töissä. Jo aiemmassa työelämässä olen todennut, että tekemällä oppii, eikä se tee poikkeusta työharjoittelunkaan suhteen. Moni asia on ollut itselle uutta, mutta on mahtavaa saada oppia niitä ja ottaa taidot haltuun.

Harjoitteluni on nyt loppusuoralla ja tehtäväni ovat vaihdelleet tällä ajanjaksolla mukavasti. Olen päässyt tuottamaan erityyppisiä sisältötekstejä, ideoimaan ja käyttämään eri markkinoinnin välineitä ja työkaluja. Uusia, opeteltavia asioita on tullut sopivan tasaiseen tahtiin, eikä kaikki tieto kaadu päälle kerralla.

Omat tavoitteeni harjoittelun suhteen asettuivat markkinoinnin kokonaisvaltaiseen, parempaan ymmärtämiseen sekä monipuolisten markkinointitehtävien työstämiseen. Näihin tavoitteisiin päästiin, mihin voin olla tyytyväinen. Jo kuukauden aikana käsitykseni markkinointitalon toiminnasta selkiintyi huomattavasti, samoin kuin kokonaisuuden monipuolisuus yllätti.

Vaikka oma motivaatio vaikuttaa suuresti harjoittelun onnistumiseen, on itse harjoittelupaikalla ja ohjauksella toki oma osansa. Harjoittelun Hurryssa tekee mukavaksi se, ettei harjoittelijan odoteta olevan ”valmis paketti”. Sekä oma että harjoittelupaikan ymmärrys siitä, että tässä ollaan oppimissa, tekee jaksosta antoisamman. Sen ansiosta on myös tullut fiilis, että olen ollut oikeassa paikassa harjoittelemassa.

Monesti harjoittelijat pelkäävät roolia päivittäisenä kahvinkeittäjänä. Tämä ei ainakaan käynyt toteen Hurrylla. Olen oppinut uusia seikkoja markkinointiin liittyen ja päässyt sisälle markkinoinnin maailmaan. Harjoittelu on opettanut minulle monia asioita, joita koulussa järjestetyt kurssit eivät tarjoa. Uskon saaneeni harjoittelun kautta ison osan konkreettisista hyödyistä markkinoinnin saralta.

Koko tehotiimiä kiittäen ja aurinkoista kevättä toivotellen,
Anni

Anni paljastaa: Tällaista on työharjoittelu Hurryllä

Yhteys

Älä epäröi, ota rohkeasti yhteyttä

Yhteydenottaminen on helppoa ja nopeaa. Voit vaikka heti soittaa meille tai lähettää sähköpostia, kumpi vain sinulle parhaiten sopii.

Tarkistamme lomakelähetykset tietoturvasyistä.
Täytäthän myös lomakkeen lähettäjän varmistuskohdan ennenkuin painat lähetä-nappia.

Luotettava kumppani Suomen vahvimmat

Tiedätkö jo mitä haluat?

Jätä meille tarjouspyyntö. Vastaamme sinulle kahden päivän aikana. Voit lukea tietosuoja-käytänteistämme täältä.

Muista täyttää varmistus.